Også kjent som farmen Heidi

Heidi er en 24år gammel jente som jobber som markedsførings sjef/ content creator i en klesbutikk. Hennes Hobbyer er å trene, være ut i frisk luft også er hun kanskje litt for glad i klær og oppussing.

Hun har vært med på sommerseminar tidligere, da hun var rundt 12 år.

Heidi gleder seg masse til å treffe og bli kjent med forskjellige mennesker med forskjellig bakgrunn og ikke minst finne på mye kjekke aktiviteter!

Om farmen oppholdet: Det å delta på farmen var et minne for livet. Jeg har fått oppleve ting og bli kjent med folk jeg aldri ville gjort om jeg ikke hadde fått den muligheten. Jeg har fått utfordret meg selv på så mange områder og vokst som person.

Det har vært spesielt å bli så offentlig som person og ikke minst med dysmelien. For meg, og de rundt meg har det aldri vært noe fokus på hånden min, så lite at jeg tenkte ikke på det når jeg meldte meg på og jeg tror jeg nesten ikke nevnte det i søknaden engang. Og gå fra det til at plutselig blir hånden en stor del av meg er både rart og fint på samme tid. Jeg er ikke hånden min, men samtidig har jeg opplevd at mange der ute trenger å se at det er håp og at man kan klare alt om man vil. Dette har gjort at jeg mye mer enn før er stolt over meg selv, og ikke minst stolt av hånden min som kan klare så ekstremt mye. De som kjenner meg vet at jeg kan, de som ikke kjenner meg er åpenbart mer skeptiske. Det var nok mange som ikke kjenner meg som tenkte at dette ikke kom til å gå og det er selvfølgelig bare med gode meninger at folk som ikke kjenner meg ønsker å tilby hjelp før jeg i det hele tatt har prøvd. Heldigvis er jeg meget sta og elsker å motbevise.