Medlemskap

 

Hvorfor bli medlem av Norsk Dysmeliforening?

Medlemsblad: Som medlem i Norsk Dysmeliforening får du tilsendt medlemsbladet Dysmelisten. Her får du siste nytt om det som skjer på området: fagstoff, tips, intervjuer, seminar, lokallagsaktivitet, osv.

Mulighet til å treffe andre: Norsk Dysmeliforening har flere aktive lokallag. Lokallagene arrangerer hyggelige aktiviteter, både for barn, ungdom og voksne. Her får du muligheten til å treffe andre som er i samme situasjon.

Se oversikt over lokallag for å finne det nærmeste.

Tilbud om seminar: Norsk Dysmeliforening arrangerer eget sommerseminar kun for våre medlemmer, både for de som har diagnosen og for pårørende/foresatte og søsken.

Råd og veiledning: Vi bistår med informasjon, råd og veiledning. Vi er tilgjengelige på mail og telefon.

Tilgang til våre likepersoner: Trenger du noen å snakke med? Da kan du ta kontakt med en av våre likepersoner. De har selv erfaring med hvordan det er å leve med dysmeli og/eller hvordan det er å være pårørende/foresatte til noen med dysmeli.

Medlemskap: Vi har tre typer medlemskap:

Familiemedlemskap
Foreningen anbefaler dette medlemskapet for dere som er flere enn én person i husstanden. Det fungerer slik at hele familien betaler en felles kontingent på 500 kr. Vi ønsker at det er personen med dysmeli som står registrert som hovedmedlem.

Enkeltmedlemskap
Dette medlemskapet er for deg som bor alene, og det koster 300 kr.

Støttemedlemskap: Med støttemedlemskap bidrar du til å hjelpe oss med vårt arbeid for å gjøre dysmeli mer kjent og du bidrar til å styrke Norsk Dysmeliforening. Støttemedlemskap koster 500 kr.

Medlemskapet gjelder for ett kalenderår og løper til det sies opp.

Innmelding etter 01.11 og ut året:

Familiemedlemskap 100kr

Enkeltmedlemskap 50kr

Støttemedlem 100kr

Innmelding: kan gjøres på telefon, vår hjemmeside eller e-post.

Ønsker du å støtte foreningens arbeid på andre måter kan man benytte Vipps på nummer 524614. 

 

 

© 2021 Norsk Dysmeliforening | Nettside fra Lykke Media AS