Slide background

STYRET


Styret i Norsk Dysmeliforening

 

Leder: Johanna Hardacre

Johanna kommer fra Sverige, men har bodd i Norge i 10 år. Hun jobber som HR-manager. Johannas 5 år gamle sønn, Adrian, har dysmeli på høyre hånd.

 

 

 

 

 

 

Nestleder: Richard Lie

Richard har dysmeli på venstre hånd. Han og samboeren har to barn på 12 og 24 år. Han jobber i dag med IT-løsninger og prosjektstyring. På fritiden er han fotballtrener og trener selv med ulike idretter.

 

 

 

 

 

Økonomiansvarlig: Jan Ivar Pettersen

Jan Ivar bor i Oslo med familien sin. Han er pappa til tvillingene Magnus og Morten, som begge har dysmeli på begge hender. Jan Ivar jobber som prosjekt kontroller i Siemens AS.

 

 

 

 

 

 

Sekretær: Sissel Planting

Sissel bor i Fetsund med familien sin, og hun har en datter med dysmeli. Hun jobber som verneinspektør for IFE – Institutt for energiteknikk.

 

 

 

 

 

 

Infoleder: Tollef Jacobsen

Tollef er redaktør for Dysmelisten, og går 3. året på Medier og kommunikasjon på Hetland VGS i Stavanger. Han har beindysmeli på begge bein (fra kneet og ned), og slik har han vært siden han var 4 år.

 

 

 

 

 

Styremedlem: Kristine Thorud Lund

Kristine bor i Oslo, og har dysmeli på venstre hånd. Hun jobber som kontaktlærer i 1. klasse. På fritiden er hun glad i å trene og synge.

 

 

 

 

 

 

Varamedlem: Helge Bjørnstad

Helge er født med dysmeli på begge bena, og da han var ca. 1,5 år amputerte legene det venstre benet ved kneet. Han jobber som ortopeditekniker. Helge har drevet aktivt med kjelkehockey og svømming i mange år, og han har konkurrert med flagget på brystet i utallige mesterskap.

 

 

 

 

 

Varamedlem: Karina Abrahamsen

Karina Abrahamsen bor på Vear, Tønsberg, og er utdannet maler og helsefagarbeider. Hun har to døtre, og den eldste, Thea, har dysmeli på høyre hånd.