Slide background

STYRET


Styret i Norsk Dysmeliforening

 

Leder: Johanna Hardacre

Johanna kommer fra Sverige, men har bodd i Norge i 12 år. Hun jobber som HR-manager. Johannas 7 år gamle sønn, Adrian, har dysmeli på høyre hånd.

 

 

 

 

 

 

Nestleder: Helge Bjørnstad

Helge er født med dysmeli på begge bena, og da han var ca. 1,5 år amputerte legene det venstre benet ved kneet. Han jobber som ortopeditekniker. Helge har drevet aktivt med kjelkehockey og svømming i mange år, og han har konkurrert med flagget på brystet i utallige mesterskap.

 

 

 

 

 

Økonomileder: Jan Ivar Pettersen

Jan Ivar bor i Oslo med familien sin. Han er pappa til tvillingene Magnus og Morten, som begge har dysmeli på begge hender. Jan Ivar jobber som prosjekt kontroller i Siemens AS.

 

 

 

 

 

 

Sekretær: Karina Abrahamsen

Karina Abrahamsen bor på Vear, Tønsberg, og er utdannet maler og helsefagarbeider. Hun har to døtre, og den eldste, Thea, har dysmeli på høyre hånd.

 

 

 

 

 

 

Infoleder: Tollef Jacobsen

Tollef er redaktør for Dysmelisten, og går 3. året på Medier og kommunikasjon på Hetland VGS i Stavanger. Han har beindysmeli på begge bein (fra kneet og ned), og slik har han vært siden han var 4 år.

 

 

 

 

 

Seminarleder: Anne Berte Hareide

Anne Berte bor i Ålesund, er gift med Frode og har tre barn. Datteren Ellen har dysmeli på begge armer. Anne Berte jobber som styrer på et sykehjem.

 

 

 

 

 

 

Likepersonansvarlig: Anne Sophie Lie-Eriksen

Anne Sophie bor i Heggedal i Asker, er gift og er mamma til Mathilde Aurora på seks år som har dysmeli på høyre underarm. Hun jobber som juridisk rådgiver i Asker kommune.

 

 

 

 

 

Varamedlem: Miriam Davidsen

Miriam bor i Våler i Østfold og har to barn: Isabelle og Maria. Isabelle, f. 2006, er dysmelisten i familien. Hun har armdysmeli på venstre side. Miriam jobber som kontormedarbeider hos en grossist innen VVS og næringsmiddelindustrien.